PLEASE LEAVE A REVIEW

We do appreciate your experience and genuine opinion. Please let us know and rate our services.

In bases we have 2 devisions:

RACE ENGINEERING REVIEW

ENGINEERING/REMAPPING REVIEW LIST

Remapping Alfa Romeo Giulia 200pk naar 310pk

Rated 5 out of 5
22 september 2022

Mijn Alfa Romeo Giulia van 200pk naar 310pk laten remappen door Carly. Waar ik van te voren toch wel een beetje bang voor was dat de auto bij rustig rijden ‘zenuwachtiger’ zou worden is gelukkig voor niets geweest. Bij rustig rijden gedraagt de auto zich nog steeds perfect en schakelt lekker op de juiste momenten.

Maar de DYNAMIC (sport) stand is echt waanzinnig geworden! Heerlijk sportief en agressief rijgedrag! Ook hier vind ik de schakelmomenten van de automaat op de juiste momenten en beter dan hoe het ‘standaard’ was waar de versnelling nog wel eens lang(er) kon blijven hangen in zijn toeren.

Kortom erg blij met de diensten van Carly Motors 🙂

Michel van Duin

BMW 120i - Van kennis, kunde en ervaring tot een grote grijns

Rated 5 out of 5
13 april 2022

Enige tijd geleden ben ik door Carly van Carly Motors uitgenodigd om een bezoek te brengen en mij te laten informeren over een remapping + aanpassing van de F20 baksofware van mijn BMW 120i. Bij deze eerste kennismaking heeft Carly uitgebreid de tijd genomen om mij te vertellen of het belang van een remapping op maat en alles wat daar bij komt kijken. Het was een indrukwekkende introductie waarbij je uitgebreid kijkje in de keuken krijgt.

Vorige week was het zover een heeft ze wederom haar enorme kennis en vaardigheden laten zien. Ik kon o.a. precies aangeven wat in mijn beleving het karakter van de auto zou moeten zijn. De ECU en versnellingsbak zijn perfect, en vooral veilig, getuned en dit alles heeft geresulteerd in een totaal andere rijbeleving. En dat mag ook wel. Het resultaat is 290 pk en 440 Nm.

Wil je je tuning door een professional laten doen, dan kan ik je een bezoek aan Carly van Carly Motors van harte aanbevelen.

Top Carly, bedankt !

Ron Steusfij

Van afspraak tot autobahn een topvervaring

Rated 5 out of 5
25 maart 2022

Mocht je Remapping overwegen dan is er maar een plek om naartoe te gaan voor informatie, advies en uitvoering. Carly Motors neemt de tijd om de mogelijkheden te inventariseren en wensen te bespreken. Geweldig veel vakkennis is hier aanwezig voor een veilig en optimaal resultaat waarbij niet alleen het motormanagement wordt aangepast maar in mijn geval aansluitend ook de instellingen van de versnellingsbak voor nog betere prestaties en behoudt van de onderdelen.

Willem

Remapping BMW 120i

Rated 5 out of 5
23 juli 2021

Super geholpen, neemt erg de tijd om dingen uit te leggen en zeker veel verstand in huis daar!! Al met al, top zaak en aanrader voor een ieder die ook wil laten remappen! Je zal er geen spijt van krijgen

Jesse Hoek

BMW Z435i

Rated 5 out of 5
22 juli 2021

Uitstekend.

Ik ben 20 juli 2021 hier geweest om een remapping uit voeren aan mijn BMW Z435i. Wat een expertise heeft deze vrouw in huis! Alles wat je vraagt…echt niets is teveel. Ik heb een mooie dag gehad en toen ik in mijn auto stapte merkte ik een verschil in kracht en souplesse. Ik ben bij meerdere bedrijven geweest maar Carly heeft echt liefde voor het vak! Echt een aanrader!

Paul Trouwen

Расходные материалы оптом

Rated 4 out of 5
1 oktober 2022

высокие бахилы купить

бахилы

бахилы комус

[url=//100ras.ru/

Octopusnkt

Remapping Alfa Romeo Giulia 200pk naar 310pk

Rated 5 out of 5
22 september 2022

Mijn Alfa Romeo Giulia van 200pk naar 310pk laten remappen door Carly. Waar ik van te voren toch wel een beetje bang voor was dat de auto bij rustig rijden ‘zenuwachtiger’ zou worden is gelukkig voor niets geweest. Bij rustig rijden gedraagt de auto zich nog steeds perfect en schakelt lekker op de juiste momenten.

Maar de DYNAMIC (sport) stand is echt waanzinnig geworden! Heerlijk sportief en agressief rijgedrag! Ook hier vind ik de schakelmomenten van de automaat op de juiste momenten en beter dan hoe het ‘standaard’ was waar de versnelling nog wel eens lang(er) kon blijven hangen in zijn toeren.

Kortom erg blij met de diensten van Carly Motors 🙂

Michel van Duin

BMW 120i - Van kennis, kunde en ervaring tot een grote grijns

Rated 5 out of 5
13 april 2022

Enige tijd geleden ben ik door Carly van Carly Motors uitgenodigd om een bezoek te brengen en mij te laten informeren over een remapping + aanpassing van de F20 baksofware van mijn BMW 120i. Bij deze eerste kennismaking heeft Carly uitgebreid de tijd genomen om mij te vertellen of het belang van een remapping op maat en alles wat daar bij komt kijken. Het was een indrukwekkende introductie waarbij je uitgebreid kijkje in de keuken krijgt.

Vorige week was het zover een heeft ze wederom haar enorme kennis en vaardigheden laten zien. Ik kon o.a. precies aangeven wat in mijn beleving het karakter van de auto zou moeten zijn. De ECU en versnellingsbak zijn perfect, en vooral veilig, getuned en dit alles heeft geresulteerd in een totaal andere rijbeleving. En dat mag ook wel. Het resultaat is 290 pk en 440 Nm.

Wil je je tuning door een professional laten doen, dan kan ik je een bezoek aan Carly van Carly Motors van harte aanbevelen.

Top Carly, bedankt !

Ron Steusfij

Van afspraak tot autobahn een topvervaring

Rated 5 out of 5
25 maart 2022

Mocht je Remapping overwegen dan is er maar een plek om naartoe te gaan voor informatie, advies en uitvoering. Carly Motors neemt de tijd om de mogelijkheden te inventariseren en wensen te bespreken. Geweldig veel vakkennis is hier aanwezig voor een veilig en optimaal resultaat waarbij niet alleen het motormanagement wordt aangepast maar in mijn geval aansluitend ook de instellingen van de versnellingsbak voor nog betere prestaties en behoudt van de onderdelen.

Willem

Remapping BMW 120i

Rated 5 out of 5
23 juli 2021

Super geholpen, neemt erg de tijd om dingen uit te leggen en zeker veel verstand in huis daar!! Al met al, top zaak en aanrader voor een ieder die ook wil laten remappen! Je zal er geen spijt van krijgen

Jesse Hoek

BMW Z435i

Rated 5 out of 5
22 juli 2021

Uitstekend.

Ik ben 20 juli 2021 hier geweest om een remapping uit voeren aan mijn BMW Z435i. Wat een expertise heeft deze vrouw in huis! Alles wat je vraagt…echt niets is teveel. Ik heb een mooie dag gehad en toen ik in mijn auto stapte merkte ik een verschil in kracht en souplesse. Ik ben bij meerdere bedrijven geweest maar Carly heeft echt liefde voor het vak! Echt een aanrader!

Paul Trouwen

Porsche GTS bijna een Turbo

Rated 5 out of 5
2 juni 2021

Met nu 520 pk en 660 Newton meter koppel is de GTS weer een echte Porsche zoals het hoort .

De beste investering die je kunt bedenken.

Jan Storm.

snelle VW Touareg

Rated 5 out of 5
2 juni 2021

de remap van de 3.0 ltr benzine V6 Touareg 2021 maakt van deze zware reus een hele vlotte super suv !

jan en cokky storm

Volvo V60 D4 (2018)

Rated 5 out of 5
25 mei 2021

Ik was in eerste instantie op zoek naar een nieuwe auto tot ik op Carly Motors werd gewezen en aangezien het remappen een fractie is van een nieuwe auto een afspraak gemaakt. Nu is een D4 niet heel erg langzaam en heeft vrij veel kracht, toch miste ik net dat stukje waardoor het allemaal wat vlotter en makkelijker rijdt.

Met deze omschrijving is Carly aan de slag gegaan en wat een resultaat! Het voelt als een compleet nieuwe auto. Het reageert net wat sneller, tussenacceleratie van 100 naar harder is een feest. Ook bij rustig rijden is het een feestje, hij is nu een stuk zuiniger!

Absoluut 5 sterren!

Karel de jonge

Panamera 4e hybride

Rated 5 out of 5
23 april 2021

Wat, ondanks de getallen, een beetje tamme auto was, is nu echt een dynamische, sportieve auto geworden! Het koppel is merkbaar hoger en veel sneller beschikbaar. Het comfort van de auto is gebleven. Het is nu een echte wolf in schaapskleren geworden. Van huis uit comfortabel en met de 600 pk een sportauto als je dat wilt.

Calry bedankt voor alle vriendelijke en geduldige uitleg.

Echt een aanrader.

Oscar

BMW X2 2.0 X-Drive Remapping DME(motor) en EGS(automaat)

Rated 5 out of 5
30 maart 2021

Geweldige aanpassing aan de auto, je voelt direct verschil de

auto is nog soepeler en heeft veel kracht in de lage toeren.

Carly heeft heel veel kennis in huis en dat merkt je ook. Perfecte uitleg en complete uitdraai van de aanpassingen welke aan de auto zijn uitgevoerd.

Mensen dit is echt een aanrader in 1 woord geweldig.

van 190 PK en 280 NM naar ongeveer 270 PK en 445 NM

Deze aanpassing is dubbel en dwars het geld waard.

R. van Schie

540i xDrive lijkt wel een M......

Rated 5 out of 5
23 maart 2021

Wij komen zojuist weer thuis aan na het remappen door Carly en wát een verschil in rijgedrag. De motor en versnellingsbak zijn perfect op elkaar afgestemd en het is net alsof je in een compleet andere auto rijdt. Het gaspedaal reageert lekker snel, het verschil in acceleratie is verbluffend en het schakelen gaat nu veel sneller. Wat een respect heb ik voor de vakkennis en de plezierige manier waarop je bij het hele proces wordt betrokken. Nogmaals dank voor alle verbeteringen en je hebt niets teveel gezegd!

Carly & Fem, bedankt voor de hartelijke ontvangst en de paar plezierige uurtjes in Leiden en uiteraard met het bereikte resultaat!

Ciao uit Amstelveen.

Erik

518D remap (intussen 100.000 probleemloze km's!)

Rated 5 out of 5
20 januari 2021

Met budget voor een 518D, maar wens voor een 525D (of meer) ben ik twee jaar geleden met mijn 518D uit 2014 bij Carly beland. Na een rondje bellen met verschillende tuning bedrijven was meteen de deskundigheid (en passie) van Carly te herkennen tussen de beunhazen, wat een verademing! Een duidelijk verhaal en het bezoek was een stoomcursus modern motormanagement, waarbij ze heel goed luistert naar je specifieke wensen en alles laat zien en uitlegt. Wegrijden was een sensatie! Intussen heb ik 100.000km probleemloos gereden met een beest van een auto (naar mijn maatstaven althans: een ‘standaard’ 525D voelt er tam naast).

Dus de deskundigheid is onomstreden, maar ook de service is, in 1 woord, geweldig: Carly heeft me vandaag (2 jaar na remap) geholpen met DPF die volgens BMW aan het eind van levensduur was (totaal 280.000km op de teller). Dealer wilde een nieuw DPF plaatsen, maar filter is na bezoek weer als nieuw en foutcodes zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Dank Carly! Op naar de volgende 100,000…

Gijs

Fantastische service!

Rated 5 out of 5
19 december 2020

De ervaring die ik heb met het remappen van mijn audi a6 uit 2006 met een 2.0L turbomotor is fantastisch. Carly maakt een programma die aansluit bij jouw wensen. In mijn geval wilde ik graag meer vermogen waarbij in acht genomen werd dat de auto al wel wat kilometers had gelopen. Carly overlegt dan ook wat zij denkt dat het beste is. Ook legt ze uitgebreid uit wat er gedaan is. Ik kan Carly motors aanraden bij iedereen die een op maat gemaakte remap wil!

Hans

Jaguar XE Supercharged: power unleashed!

Rated 5 out of 5
30 oktober 2020

In eerste instantie alleen bij Carly langsgegaan omdat ik wat meer sound uit de uitlaten van de XE S wilde. Het is immers dezelfde motor als de F-type en daarin levert de V6 Supercharged een ware “ear candy”.

Alles is een vak en Carly is een echte vakvrouw. Fantastisch hoe zij mij geadviseerd heeft om de Jag te laten optimaliseren.

Na de door haar uitgevoerde remapping heeft de motor nu een vermogen van 412 pk en een koppel van meer dan 500 Nm. De remapping resulteert in een ongekende souplesse en schijnbaar moeiteloos katapulteren bij gasgeven. Ik had niet verwacht dat de remapping zo’n groot verschil in het karakter van de auto en rijbeleving zou maken.

En inderdaad de uitlaatklep gaat nu vroeger open zodat ik eerder kan genieten van de karakteristieke roar van de V6 Supercharged.

In de standaard configuratie reed ik al met veel plezier in deze Jag, nu is het een complete allrounder die een lach op mijn gezicht doet verschijnen wanneer alle krachten worden losgelaten.

Carly, veel dank voor de prettige ontvangst en dit vakwerk!

Onno

Remapping M550D

Rated 5 out of 5
2 oktober 2020

Standaard al een beest van een auto, maar na de remapping door Carly komt de ware aard van de motor pas echt naar boven. Onder 2000rpm soepel en rustig. Bij hogere toeren direct beschikking over 900+nm en meer dan 500pk. Als een katapult. Dat allemaal door de enorme ervaring en expertise van Carly, waarbij ook alle safety’s worden aangepast zodat motor en bak geen schade oplopen. 5 sterren.

Patrick

520i G30 as it should be

Rated 5 out of 5
25 augustus 2020

Last week I visited Carly to discuss my new car, the possibilities and to remap the car. After careful explanation Carly went to work on my car and involved me in the process by taking me through the steps and the choices I could make.

The results are absolutely incredible, my 520i (G30) now had 284hp and 450nm of torgue and performes like a dream!

Tim

Audi A5... Spijker, kop, raak!

Rated 5 out of 5
11 augustus 2020

Vorige week ben ik op bezoek geweest bij Carly voor een remap van mijn Audi A5 2.0T, met standaard 150PK. Ik had al begrepen dat er flink wat meer uit te halen viel, dus ik was erg benieuwd. Tijdens mijn bezoek werd al snel duidelijk dat de verhalen over Carly kloppen: zij is een vakvrouw, weet wat ze doet, en doet dit dan ook met enorm veel passie. Enkele uren later was de auto klaar en kon ik het resultaat ervaren op de rit naar huis.

In lage toeren rijdt de auto als vanouds: geen zenuwachtig rijgedrag in de straten, prima te besturen in de woonwijk. Toen ik eenmaal buiten de bebouwde kom was en het gas intrapte schoot de auto vooruit en werd ik plat in m’n stoel gedrukt. De auto vliegt door z’n versnellingen en het is bijna niet te geloven dat dit dezelfde motor is. Het nieuwe vermogen ligt volgens Carly op ong. 250PK en ruim 400nm op euro95. Inmiddels heb ik, op advies van Carly, de tank met 95 opgereden en er een paar keer 98 ingegooid, dus het totale vermogen zal zelfs nu nog iets gestegen zijn. Carly heeft met deze mapping de spijker op z’n kop geslagen: mijn doel was een auto welke geschikt is voor alledaags gebruik, en snel is wanneer daarom gevraagd wordt. Meer dan geslaagd wat mij betreft. Carly, ontzettend bedankt!

Mario

Remap BMW 320i GT

Rated 5 out of 5
8 augustus 2020

Donderdag 30 Juli de afspraak om de BMW 320i GT te laten remappen door Carly. Wat een kennis, expertise en ervaring heeft zij! Met veel passie en plezier vertelde ze over wat ze gaat doen.

Meegekeken hoe zij in haar programma alles aan het aanpassen is en geeft tegelijkertijd ook een les in motortechniek en wat er allemaal mogelijk is.

De auto is met 184PK en 270Nm geupgrade naar 280PK en 440NM koppel!!

Wat een machine is het geworden, de acceleratie, het vermogen. Het lijkt wel of ze er een heel ander blok en versnellingsbak in heeft gelegd.

Carly, ik wil je nogmaals bedanken voor je service en aanpassing aan de auto!

Jody

BMW 520i

Rated 5 out of 5
27 juli 2020

Geweldig! Nu is de auto zoals hij zou moeten zijn; 290pk en 440Nm 🙂

Carly heeft ongelofelijk veel kennis (mijn hoofd tolde er soms van) en doet dit alles met veel passie! Het was een lange sessie, maar Carly wilde perfectie, dus dat kreeg ik ook.

Ik kom zeker nog een keer terug en ik zou aan iedereen Carly Motors aanbevelen zonder enige twijfel.

Don

Remapping X2 2.0i

Rated 5 out of 5
22 juli 2020

In 1 woord, geweldig! Super ervaring gehad. Verstand van zaken en een super beleving! Een dikke 10!

Willem

VW Polo 1.2 TSI

Rated 5 out of 5
7 juli 2020

Wat een geweldig resultaat!! Door de remap rijdt mijn auto heerlijk soepel en vloeiend en beschikt hij bovendien over flink wat meer vermogen (+50PK) Dit alles maakt het rijden iedere keer weer tot een waar feest.

Carly, dankjewel voor de uiterst vriendelijke ontvangst en de uitgebreide uitleg tijdens het proces. De passie waarmee je dit doet is geweldig om te zien.

Ik kom zeker bij je terug.

Groet,

Laurens SV

BMW 650i carbio

Rated 5 out of 5
2 juli 2020

De 650i heeft al niet klagen over PK’s en koppel, maar na een vitamine kuur door Carly Pellinkhof is het een nog fijnere auto geworden.

Carly dank je wel. Ook voor de koffie.

Ron Bloemenkamp

AMG C63S, opnieuw vakwerk!

Rated 5 out of 5
7 mei 2020

Na naar grote tevredenheid eerder mijn BMW M140i te hebben laten remappen, nu terug geweest voor mijn Mercedes C63 S AMG.

Introductie over waarom Carly Motors is bijna overbodig, je hoeft je enkel even te verdiepen in haar carrière!

Wat al een behoorlijke snelle auto was (510hp/700nm) is echt een ware bom geworden, na remapping levert de auto 685hp en 880nm (!!). Buiten dit piekvermogen is over het gehele bereik veel meer vermogen en koppel aanwezig, dit maakt de auto een heel stuk prettiger en leuker om mee te rijden. Daarnaast had de auto een storing veroorzaakt door een uitlaatklep. Door de dealer al lang naar gezocht en onderdelen vervangen, door Carly direct opgespoord en verholpen!

Naast het product dat geleverd wordt zijn er nog twee punten waardoor ik Carly Motors zo hoog aanschrijf.

Het een is de bevlogenheid en professionaliteit dat de ervaring zo prettig maakt. Alles wordt tot in detail uitgelegd en onderbouwd, voor mij enorm leuk om wat van die kennis gedeeld te krijgen.

Het ander is de gastvrijheid en vriendelijkheid waarmee je ontvangen word door Carly en Fem!

Een tevreden klant- Alain Mossinkoff

Alain Mossinkoff

BMW X3 2.0i remap

Rated 5 out of 5
3 februari 2020

Omdat 184 pk en 290 Nm koppel toch wel enigszins begonnen te vervelen, de keuze gemaakt hieraan iets te doen. Maar WAT en WAAR ?

Een remap was de eerste keuze, maar door wie …..

Heb mij hierin verdiept en eigenlijk bleven er maar 2 bedrijven over. Gekozen voor Carly Motors.

Wát een mooi bedrijf en wat is er een kennis aanwezig !!

Na inventarisatie van mijn wensen, mijn gebruik en rijstijl ging Carly aan de slag. Met zowel remap van de motor als ook de automaat zodat die laatste ook het vermogen en koppel aankon zonder hierin te begrenzen.

Resultaat is een totaal andere auto ! Vermogen is gegaan naar 285 pk en het maximale koppel naar 480 Nm. En wat rijdt dat lekker. Ook dagelijks rijdt de auto veel lekkerder, soepeler en gas geven betekent gaan en doorgaan…… Carly bedankt👍👍👍 Ik ben er heel blij mee.

Albert

Ford Raptor 5.4 V8 Tuning

Rated 5 out of 5
26 januari 2020

Eindelijk iemand gevonden die rustig en netjes met absolute kennis van zaken mij heeft kunnen helpen!!

5 jaar lang alleen maar prutsers ontmoet. Mensen die het om het geld doen, niet om de passie! Nu heb ik Carly leren kennen en zij is echt TOPPPP. En haar collega’s ook trouwens, wat een fijne zaak!

Ik schrijf zelden een review want wat is nog echt waar. Maar bij Carly ben je absoluut aan het juiste adres voor je auto!!

Super blij mee!!!!!

Ed van Weel

Z4 3.5i E89

Rated 5 out of 5
31 december 2019

remap ca 400pk en 520nm al meer dan 1 jaar en 10.000km erin zonder enige problemen met normale benzine 95 octaan.

helaas nu met E10 wel motorstoring gehad 😉 was wel te verwachten.

R

Nog steeds zeer tevreden!

Rated 5 out of 5
4 december 2019

Al weer 3 maanden geleden remapping van mijn Alfa Romeo Giulietta. Dit op aanraden door één van mijn vrienden om hier in te verdiepen en langs Carly Motors te gaan. De extra pk maar zeker de extra koppel is fantastisch! Daarnaast straalt Carly meer dan professionaliteit uit met ongelooflijke gedetailleerde kennis wat zij ook praktisch vertaald met voorbeelden. Voor een ‘leek’ misschien een stevig bedrag, maar uit mijn ervaring is het meer dan waard!

Otto v. E.

Audi S8 2014

Rated 5 out of 5
30 oktober 2019

Where can I give a 6 star review??

Really glad with my remapped Audi S8 !! Knowledge is power. This lady really knows what to do with the cars’ ECU. Thanks Carly for making this huge improvement to my car!

C. Klijsen

Remapping 125i

Rated 5 out of 5
16 oktober 2019

Zeer professioneel ontvangen door Carly en haar collega’s en een dagje meegenomen in het potentieel dat er nog allemaal schuil ging achter de configuratie van mijn motor. Zowel de ECU als de transmissie is geremapped en het resultaat is verbluffend. Een toename van bijna 100pk en beduidend meer koppel.

Ontzettend bedankt voor dit fantastische resultaat!

Gerrit

BMW 220i Coupe

Rated 5 out of 5
25 augustus 2019

Langsgeweest bij Carly omdat de auto die op papier 184Pk is een beetje suffig reed met o.a. inhalen, dat klopte, het was een ex-lease auto die ge-downtuned bleek te zijn. Echter bij nadere inspectie door Carly bleek de hardware identiek aan het 192Pk blok(een tussenmodel als ik goed begrepen heb). Na verwijderen van beveiligingen is ze aan de slag gegaan met motormanagement en de ZF automaat. Ik ben sprakeloos over het resultaat, de auto is getransformeerd in een kanon. Hier komt de jarenlange ervaring uit de motorsport kijken.

Dank voor het “unlocken” van het ware potentieel van deze motor!!

Ralph T.

BMW 320i F31

Rated 5 out of 5
24 augustus 2019

Ik heb de BMW naar Carly gebracht om hem wat pittiger te krijgen bij optrekken en inhalen. Na een remap van motor en versnellingsbak kreeg ik een nog betere auto terug. De motor reageert snel en soepel. De extra 100 pk met de aangepaste bak is een feestje om in te rijden.

Voor een remap naar de professional : Carly dus !

Marco

fantastisch, eerlijk en professioneel

Rated 5 out of 5
21 augustus 2019

bmw G30 520i 184pk prima auto maar lijkt, bij een eenvoudige inhaal actie, of de motor gewoon flink te kort komt. Na een dagje Carly is het echt super…. vlot optrekken bij normaal rijgedrag en als je ff flink snel naar de 180 wilt blijft ie gewoon gaan. Het mooie is dat de auto bij gewoon gebruik gewoon veel beter en fijner rijdt. Super gedaan en top service eindelijk mensen met echt verstand van zaken!!

Ferry B

Remap Z4 Sdrive35is

Rated 5 out of 5
3 augustus 2019

Na een reisje (zonder files) vanuit Groningen kwamen we aan bij een prachtig pand dat de autoracerij als het ware “ademt”. Carly Motors.

We zijn vervolgens gastvrij ontvangen door Carly en Fem, twee lieve, aardige en bevlogen mensen. Carly heeft ons veel verteld rondom brandstofmotoren, de aansturing ervan en natuurlijk de racerij. Nadat ze ons heeft bevraagd, rondom onze voorkeuren, is ze aan de slag gegaan. Het resultaat was dat deze toch al vrij vlotte auto nog veel krachtiger is geworden. We zijn er erg blij mee en kijken terug op een leuk en leerzaam dagje uit.

Kortom aan te bevelen!!

Jan en Francisca

Remap van mijn BMW 335I N55 motor

Rated 5 out of 5
11 juli 2019

Bij Carly geweest voor een remap van mijn BMW 335I en ik moet zeggen, het resultaat is ronduit verbluffend, mijn verwachting was een aantal pk’s erbij en een verbeterde driveability maar het is echt ongehoord zoals de auto nu rijdt !

Bij Carly praat je niet over “chip tuning” maar over een aangepast programma rekening houdend met specifieke wensen van de klant, meekijken op de computer en onderwijl gezellig babbelen over met name de rijke en succesvolle race historie van team Carly Motorsport, de kenners weten het allang, Carly is een klasse apart…..

Het eindresultaat is super, een plezier om met de auto te rijden en ben daarom zeer tevreden over deze “behandeling” .

Zeer de moeite waard om bij Carly langs te gaan, wij hebben het ervaren als een dagje uit.

Jan F

Mercedes-Benz AMG C63s Edition 1

Rated 5 out of 5
11 juli 2019

Carly, een vakvrouw! Wat een expertise heeft zij in huis. Ongeëvenaarde kennis op gebied van autosport / tuning / techniek.

Mijn auto vertoond na de remapping van Carly haar hand een karakter wiens elk autoliefhebbers hart sneller doet kloppen. Wat een verbetering -en prestatieverhoging! Carly heeft wederom volledig aan mijn verwachtingen voldaan. Een aanrader voor 1 ieder die zijn (sport)auto naar een hoger prestatieniveau wilt brengen!!!

U merkt het vast op, een zeer tevreden vaste klant.

Gr. Roderik (Zoetermeer)

Roderik V.

Remapping BMW 2 serie coupe

Rated 5 out of 5
21 mei 2019

Vandaag hartelijk ontvangen door Carly en Fem. Na al mijn wensen doorgenomen te hebben, begon Carly met de remapping van mijn BMW. Het resultaat is verbluffend, een echte ‘Roadburner’

Sybo Alkema

BMW X1 XDrive20i F48 - 2017 remap

Rated 5 out of 5
15 april 2019

Werkelijk subliem! Van 192pk/280nm naar 250pk/440nm. Het is fascinerend om iemand met zoveel passie en gedrevenheid op motorengebied het motormanagement te zien finetunen. Er wordt alle tijd genomen om een perfect resultaat af te leveren. De BMW accelereert nu snel, loopt soepel en is een erg sportief. Ik ben zeer tevreden. En voor diegene die twijfelt of bang is dat de motor schade oploopt: Carly zal haar reputatie nooit op het spel zetten.

Johan

BMW 320i F30

Rated 5 out of 5
7 april 2019

Na de remapping 275 pk en 420 Nm!! Bruut en zuinig.

Na een snelwegrit van circa 300 km een gemiddeld gebruik in de sportstand van 1:16,53!!

Zodra ik gegevens in de stad heb verzameld zal ik die hier weergeven.

Panhead

Mercedes e200cgi

Rated 5 out of 5
16 maart 2019

Mercedes e 200 CGI coupe 2014 laten remappen door Carly motors. Auto rijdt fantastisch, van 184 pk en 300 nm naar 252 pk en 420 nm Is gewoon hele andere auto geworden en rijdt veel soepeler in elke versnelling en een heel stuk sneller in de tussensprints en optrekken. Ben blij dat ik het gedaan heb en ben echt perfect geholpen …

Alfons

BMW M3 E92

Rated 5 out of 5
27 februari 2019

Erg fijn bedrijf !! Zeer professioneel. De auto is erg verbeterd na de remapping van Carly, echt vakwerk !!

Bedankt

Robert

BMW 335D goed aangepakt!

Rated 5 out of 5
22 februari 2019

Na een bezoek aan Carly ken ik mijn BMW 335D (type F31, standaard 313pk, 630nm) niet meer terug. Het is een heuse straatracer geworden! Onderin direct veel koppel, snellere sprintjes van 0-100, met een snelheid 140km/h kick-downen en razendsnel doortrekken naar 200km/h. De auto heeft het allemaal gekregen dankzij de kundigheid van Carly. Een goede technische uitleg, geduld en goed luisteren naar klantwensen heb ik mogen ervaren tijdens mijn dag bij Carly Motors. Stop met zoeken, en ga voor software op maat. Het geld dubbel en dwars waard!

Ton Aarts

BMW 540i optimization

Rated 5 out of 5
17 december 2018

Carly heeft mijn BMW 540i “aangepakt”. Mijn wagen rijdt nu echt perfect. Heel soepel en vlot. De sportstand is nu echt een sportstand. Wat een verschil, echt enorm. Ik word nu weer in de stoel gedrukt als ik gas geef. Top prestatie van een topvrouw met heel veel kennis van zaken. Een aanrader voor een ieder.

Eelco

Remap BMW 125i

Rated 5 out of 5
16 december 2018

Na de remapping van Carly is de 3.0L van mijn BMW 125i coupe compleet veranderd en is de ware potentie van deze motor naar boven gekomen. Daarnaast loopt, klinkt en rijdt mijn auto fantastisch. Iedere volgende auto gaat direct door naar Carly voor een remap.

Wouter Vehmeyer

Remapping BMW318i

Rated 5 out of 5
10 oktober 2018

Carly heeft mijn auto optimaal laten rijden, het was een geweldige ervaring om deze specialist aan het werk te zien. Vanaf nu wil ik niets anders meer voor mijn BMW!

Victor Simon

Remapping BMW 220i coupe

Rated 5 out of 5
1 oktober 2018

Heel erg blij met het resultaat! Carly heeft veel moeite gedaan om mijn auto top te laten rijden. Het is een totaal andere auto geworden. Ze luistert goed naar wat je wilt, is eerlijk en werkt met passie. Als je er over nadenkt om wat aan het vermogen van je auto te laten doen zou ik Carly motors zeker aanbevelen! Bedankt Carly!!

Sabrina

Remapping BMW 650i Cabrio

Rated 5 out of 5
24 juni 2018

Na diverse offertes van (chip)tuning bedrijven zag ik door de bomen het bos niet meer. Na een tip van een BMW monteur heb ik mij verdiept in de REMAPPING aanpak door CarlyMotors. Deze individuele techniek sprak mij zeer aan, de prijs zit ongeveer tussen de duurdere chiptuners en de prijsvechters in, heel redelijk. Tijdens de tuning mocht ik bij het hele proces zijn, geen bekende koffiekamer met een groot scherm, nee met mijn snufferd er boven op met de vriendelijke toelichting op al mijn vragen door Carly zelf. Erg leuk en leerzaam, een heel andere benadering dan ik gewend was bij de mij inmiddels bekende tuners. Op z’n tijd een kopje koffie erbij en zo vloog een gezellige middag om. Het resultaat: fantastisch! De auto reed een stuk soepeler met een uitstekende gecontroleerde reactie bij het vragen om wat meer vermogen via het gaspedaal. Precies zoals ik het voor ogen had… De Twin Turbo V8 versnelde en accelereerde met een enorme souplesse die ik van eerdere tunings nog niet had meegemaakt. De Sportstand was nu ook een echte Sportstand geworden, prachtig!

Ik kan dit bedrijf alleen maar zeer aanraden, een storingsvrije TOP modificatie!! Bedankt Carly, ook voor je innemende persoonlijkheid en geboden gezelligheid! Ik ga extra genieten van de zonnige dagen 😉

Pim van Loenen

BMW 130i Cup remapping

Rated 5 out of 5
7 juni 2018

Carly heeft mijn BMW 130i Cup voorzien van een remapping. Mijn wens was om dezelfde mapping te programmeren zoals destijds door Carly ontwikkelt voor de 130i Cup race klasse. Ik ben meer dan tevreden over het resultaat. Niet alleen vanwege de performance maar ook de technische uitleg en begeleiding is zeer professioneel. Carly Motors in Leiden is dan ook niet voor niets de tuner voor BMW.

Ruud Jansma

remapping BMW 3.5i 2009

Rated 5 out of 5
3 mei 2018

Dank je wel Carly, voor je expertise en vooral ook de uitleg en zeker de nazorg. Mijn auto slaat geen slag mis. Aanvankelijk zijn we in overleg tot de max gegaan. volgens mijn OBD meting ca 460pk / 546 nm. Dit op Aral 102 in de BRD. Na overleg hebben we(zij) dat toch iets terug geschroefd. Volgende week rijd ik de Ramble Rally door Europa. Ca 5.000 km… Mag ik dan daarna die espresso? Chapeau voor de passie in het bedrijf! Als vanouds! Voor de twijfelaars die het goedkoper denken op te lossen… Wat kost een motorschade eigenlijk door onkunde? Geen enkele dame en al zeker heer heeft een dergelijke track record. Zie BMW M contract. Wordt vervolgt!

Johan Langerak

BMW 528i

Rated 5 out of 5
25 april 2018

Ik wist wel dat er veel computergestuurd is in mijn BMW, maar wat een openbaring die uren met Carly achter de computer!

En wat een verschil in prestatie na haar ‘behandeling’ van mijn auto! Werkelijk geweldig! Deed mij denken aan de ervaring van mijn eerste Porsche 911.

Edwin Bosch

ENGINEERING/REMAPPING RATING OVERVIEW

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 52 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%