PLEASE LEAVE A REVIEW

We do appreciate your experience and genuine opinion. Please let us know and rate our services.

In bases we have 2 devisions:

RACE ENGINEERING REVIEW

REMAPPING REVIEW

ENGINEERING RATING OVERVIEW

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 1 review)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

REMAPPING RATING OVERVIEW

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 35 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

ENGINEERING REVIEW LIST

Remapping BMW 2 serie coupe

5,0 rating
21 mei 2019

Vandaag hartelijk ontvangen door Carly en Fem. Na al mijn wensen doorgenomen te hebben, begon Carly met de remapping van mijn BMW. Het resultaat is verbluffend, een echte ‘Roadburner’

Sybo Alkema

REMAPPING REVIEW LIST

Remap BMW 320i GT

5,0 rating
8 augustus 2020

Donderdag 30 Juli de afspraak om de BMW 320i GT te laten remappen door Carly. Wat een kennis, expertise en ervaring heeft zij! Met veel passie en plezier vertelde ze over wat ze gaat doen.
Meegekeken hoe zij in haar programma alles aan het aanpassen is en geeft tegelijkertijd ook een les in motortechniek en wat er allemaal mogelijk is.
De auto is met 184PK en 270Nm geupgrade naar 280PK en 440NM koppel!!
Wat een machine is het geworden, de acceleratie, het vermogen. Het lijkt wel of ze er een heel ander blok en versnellingsbak in heeft gelegd.
Carly, ik wil je nogmaals bedanken voor je service en aanpassing aan de auto!

Jody

BMW 520i

5,0 rating
27 juli 2020

Geweldig! Nu is de auto zoals hij zou moeten zijn; 290pk en 440Nm 🙂
Carly heeft ongelofelijk veel kennis (mijn hoofd tolde er soms van) en doet dit alles met veel passie! Het was een lange sessie, maar Carly wilde perfectie, dus dat kreeg ik ook.
Ik kom zeker nog een keer terug en ik zou aan iedereen Carly Motors aanbevelen zonder enige twijfel.

Don

Remapping X2 2.0i

5,0 rating
22 juli 2020

In 1 woord, geweldig! Super ervaring gehad. Verstand van zaken en een super beleving! Een dikke 10!

Willem

VW Polo 1.2 TSI

5,0 rating
7 juli 2020

Wat een geweldig resultaat!! Door de remap rijdt mijn auto heerlijk soepel en vloeiend en beschikt hij bovendien over flink wat meer vermogen (+50PK) Dit alles maakt het rijden iedere keer weer tot een waar feest.
Carly, dankjewel voor de uiterst vriendelijke ontvangst en de uitgebreide uitleg tijdens het proces. De passie waarmee je dit doet is geweldig om te zien.
Ik kom zeker bij je terug.
Groet,
Laurens SV

Laurens SV

BMW 650i carbio

5,0 rating
2 juli 2020

De 650i heeft al niet klagen over PK’s en koppel, maar na een vitamine kuur door Carly Pellinkhof is het een nog fijnere auto geworden.
Carly dank je wel. Ook voor de koffie.

Ron Bloemenkamp

AMG C63S, opnieuw vakwerk!

5,0 rating
7 mei 2020

Na naar grote tevredenheid eerder mijn BMW M140i te hebben laten remappen, nu terug geweest voor mijn Mercedes C63 S AMG.
Introductie over waarom Carly Motors is bijna overbodig, je hoeft je enkel even te verdiepen in haar carrière!
Wat al een behoorlijke snelle auto was (510hp/700nm) is echt een ware bom geworden, na remapping levert de auto 685hp en 880nm (!!). Buiten dit piekvermogen is over het gehele bereik veel meer vermogen en koppel aanwezig, dit maakt de auto een heel stuk prettiger en leuker om mee te rijden. Daarnaast had de auto een storing veroorzaakt door een uitlaatklep. Door de dealer al lang naar gezocht en onderdelen vervangen, door Carly direct opgespoord en verholpen!
Naast het product dat geleverd wordt zijn er nog twee punten waardoor ik Carly Motors zo hoog aanschrijf.
Het een is de bevlogenheid en professionaliteit dat de ervaring zo prettig maakt. Alles wordt tot in detail uitgelegd en onderbouwd, voor mij enorm leuk om wat van die kennis gedeeld te krijgen.
Het ander is de gastvrijheid en vriendelijkheid waarmee je ontvangen word door Carly en Fem!
Een tevreden klant- Alain Mossinkoff

Alain Mossinkoff

BMW X3 2.0i remap

5,0 rating
3 februari 2020

Omdat 184 pk en 290 Nm koppel toch wel enigszins begonnen te vervelen, de keuze gemaakt hieraan iets te doen. Maar WAT en WAAR ?
Een remap was de eerste keuze, maar door wie …..
Heb mij hierin verdiept en eigenlijk bleven er maar 2 bedrijven over. Gekozen voor Carly Motors.
Wát een mooi bedrijf en wat is er een kennis aanwezig !!
Na inventarisatie van mijn wensen, mijn gebruik en rijstijl ging Carly aan de slag. Met zowel remap van de motor als ook de automaat zodat die laatste ook het vermogen en koppel aankon zonder hierin te begrenzen.
Resultaat is een totaal andere auto ! Vermogen is gegaan naar 285 pk en het maximale koppel naar 480 Nm. En wat rijdt dat lekker. Ook dagelijks rijdt de auto veel lekkerder, soepeler en gas geven betekent gaan en doorgaan…… Carly bedankt👍👍👍 Ik ben er heel blij mee.

Albert

Ford Raptor 5.4 V8 Tuning

5,0 rating
26 januari 2020

Eindelijk iemand gevonden die rustig en netjes met absolute kennis van zaken mij heeft kunnen helpen!!
5 jaar lang alleen maar prutsers ontmoet. Mensen die het om het geld doen, niet om de passie! Nu heb ik Carly leren kennen en zij is echt TOPPPP. En haar collega’s ook trouwens, wat een fijne zaak!
Ik schrijf zelden een review want wat is nog echt waar. Maar bij Carly ben je absoluut aan het juiste adres voor je auto!!
Super blij mee!!!!!

Ed van Weel

Z4 3.5i E89

5,0 rating
31 december 2019

remap ca 400pk en 520nm al meer dan 1 jaar en 10.000km erin zonder enige problemen met normale benzine 95 octaan.
helaas nu met E10 wel motorstoring gehad 😉 was wel te verwachten.

R

Nog steeds zeer tevreden!

5,0 rating
4 december 2019

Al weer 3 maanden geleden remapping van mijn Alfa Romeo Giulietta. Dit op aanraden door één van mijn vrienden om hier in te verdiepen en langs Carly Motors te gaan. De extra pk maar zeker de extra koppel is fantastisch! Daarnaast straalt Carly meer dan professionaliteit uit met ongelooflijke gedetailleerde kennis wat zij ook praktisch vertaald met voorbeelden. Voor een ‘leek’ misschien een stevig bedrag, maar uit mijn ervaring is het meer dan waard!

Otto v. E.

Audi S8 2014

5,0 rating
30 oktober 2019

Where can I give a 6 star review??
Really glad with my remapped Audi S8 !! Knowledge is power. This lady really knows what to do with the cars’ ECU. Thanks Carly for making this huge improvement to my car!

C. Klijsen

Remapping 125i

5,0 rating
16 oktober 2019

Zeer professioneel ontvangen door Carly en haar collega’s en een dagje meegenomen in het potentieel dat er nog allemaal schuil ging achter de configuratie van mijn motor. Zowel de ECU als de transmissie is geremapped en het resultaat is verbluffend. Een toename van bijna 100pk en beduidend meer koppel.
Ontzettend bedankt voor dit fantastische resultaat!

Gerrit

BMW 220i Coupe

5,0 rating
25 augustus 2019

Langsgeweest bij Carly omdat de auto die op papier 184Pk is een beetje suffig reed met o.a. inhalen, dat klopte, het was een ex-lease auto die ge-downtuned bleek te zijn. Echter bij nadere inspectie door Carly bleek de hardware identiek aan het 192Pk blok(een tussenmodel als ik goed begrepen heb). Na verwijderen van beveiligingen is ze aan de slag gegaan met motormanagement en de ZF automaat. Ik ben sprakeloos over het resultaat, de auto is getransformeerd in een kanon. Hier komt de jarenlange ervaring uit de motorsport kijken.
Dank voor het “unlocken” van het ware potentieel van deze motor!!

Ralph T.

BMW 320i F31

5,0 rating
24 augustus 2019

Ik heb de BMW naar Carly gebracht om hem wat pittiger te krijgen bij optrekken en inhalen. Na een remap van motor en versnellingsbak kreeg ik een nog betere auto terug. De motor reageert snel en soepel. De extra 100 pk met de aangepaste bak is een feestje om in te rijden.
Voor een remap naar de professional : Carly dus !

Marco

fantastisch, eerlijk en professioneel

5,0 rating
21 augustus 2019

bmw G30 520i 184pk prima auto maar lijkt, bij een eenvoudige inhaal actie, of de motor gewoon flink te kort komt. Na een dagje Carly is het echt super…. vlot optrekken bij normaal rijgedrag en als je ff flink snel naar de 180 wilt blijft ie gewoon gaan. Het mooie is dat de auto bij gewoon gebruik gewoon veel beter en fijner rijdt. Super gedaan en top service eindelijk mensen met echt verstand van zaken!!

Ferry B

Remap Z4 Sdrive35is

5,0 rating
3 augustus 2019

Na een reisje (zonder files) vanuit Groningen kwamen we aan bij een prachtig pand dat de autoracerij als het ware “ademt”. Carly Motors.
We zijn vervolgens gastvrij ontvangen door Carly en Fem, twee lieve, aardige en bevlogen mensen. Carly heeft ons veel verteld rondom brandstofmotoren, de aansturing ervan en natuurlijk de racerij. Nadat ze ons heeft bevraagd, rondom onze voorkeuren, is ze aan de slag gegaan. Het resultaat was dat deze toch al vrij vlotte auto nog veel krachtiger is geworden. We zijn er erg blij mee en kijken terug op een leuk en leerzaam dagje uit.
Kortom aan te bevelen!!

Jan en Francisca

Remap van mijn BMW 335I N55 motor

5,0 rating
11 juli 2019

Bij Carly geweest voor een remap van mijn BMW 335I en ik moet zeggen, het resultaat is ronduit verbluffend, mijn verwachting was een aantal pk’s erbij en een verbeterde driveability maar het is echt ongehoord zoals de auto nu rijd !
Bij Carly praat je niet over “chip tuning” maar over een aangepast programma rekening houdend met specifieke wensen van de klant, meekijken op de computer en onderwijl gezellig babbelen over met name de rijke en succesvolle race historie van team Carly Motorsport, de kenners weten het allang, Carly is een klasse apart…..
Het eindresultaat is super, een plezier om met de auto te rijden en ben daarom zeer tevreden over deze “behandeling” .
Zeer de moeite waard om bij Carly langs te gaan, wij hebben het ervaren als een dagje uit.

Jan F

Mercedes-Benz AMG C63s Edition 1

5,0 rating
11 juli 2019

Carly, een vakvrouw!
Wat een expertise heeft zij in huis. Ongeëvenaarde kennis op gebied van autosport / tuning / techniek.
Mijn auto vertoond na de remapping van Carly haar hand een karakter wiens elk autoliefhebbers hart sneller doet kloppen. Wat een verbetering -en prestatieverhoging!
Carly heeft wederom volledig aan mijn verwachtingen voldaan.
Een aanrader voor 1 ieder die zijn (sport)auto naar een hoger prestatieniveau wilt brengen!!!
U merkt het vast op, een zeer tevreden vaste klant.
Gr. Roderik (Zoetermeer)

Roderik V.

Remapping BMW 2 serie coupe

5,0 rating
21 mei 2019

Vandaag hartelijk ontvangen door Carly en Fem. Na al mijn wensen doorgenomen te hebben, begon Carly met de remapping van mijn BMW. Het resultaat is verbluffend, een echte ‘Roadburner’

Sybo Alkema

BMW X1 XDrive20i F48 - 2017 remap

5,0 rating
15 april 2019

Werkelijk subliem! Van 192pk/280nm naar 250pk/440nm. Het is fascinerend om iemand met zoveel passie en gedrevenheid op motorengebied het motormanagement te zien finetunen. Er wordt alle tijd genomen om een perfect resultaat af te leveren. De BMW accelereert nu snel, loopt soepel en is een erg sportief. Ik ben zeer tevreden. En voor diegene die twijfelt of bang is dat de motor schade oploopt: Carly zal haar reputatie nooit op het spel zetten.

Johan

BMW 320i F30

5,0 rating
7 april 2019

Na de remapping 275 pk en 420 Nm!! Bruut en zuinig.
Na een snelwegrit van circa 300 km een gemiddeld gebruik in de sportstand van 1:16,53!!
Zodra ik gegevens in de stad heb verzameld zal ik die hier weergeven.

Panhead

Mercedes e200cgi

5,0 rating
16 maart 2019

Mercedes e 200 CGI coupe 2014 laten remappen door Carly motors. Auto rijdt fantastisch, van 184 pk en 300 nm naar 252 pk en 420 nm Is gewoon hele andere auto geworden en rijdt veel soepeler in elke versnelling en een heel stuk sneller in de tussensprints en optrekken. Ben blij dat ik het gedaan heb en ben echt perfect geholpen …

Alfons

BMW M3 E92

5,0 rating
27 februari 2019

Erg fijn bedrijf !! Zeer professioneel. De auto is erg verbeterd na de remapping van Carly, echt vakwerk !!
Bedankt

Robert

BMW 335D goed aangepakt!

5,0 rating
22 februari 2019

Na een bezoek aan Carly ken ik mijn BMW 335D (type F31, standaard 313pk, 630nm) niet meer terug. Het is een heuse straatracer geworden! Onderin direct veel koppel, snellere sprintjes van 0-100, met een snelheid 140km/h kick-downen en razendsnel doortrekken naar 200km/h. De auto heeft het allemaal gekregen dankzij de kundigheid van Carly. Een goede technische uitleg, geduld en goed luisteren naar klantwensen heb ik mogen ervaren tijdens mijn dag bij Carly Motors. Stop met zoeken, en ga voor software op maat. Het geld dubbel en dwars waard!

Ton Aarts

BMW 540i optimization

5,0 rating
17 december 2018

Carly heeft mijn BMW 540i “aangepakt”. Mijn wagen rijdt nu echt perfect. Heel soepel en vlot. De sportstand is nu echt een sportstand. Wat een verschil, echt enorm. Ik word nu weer in de stoel gedrukt als ik gas geef. Top prestatie van een topvrouw met heel veel kennis van zaken. Een aanrader voor een ieder.

Eelco

Remap BMW 125i

5,0 rating
16 december 2018

Na de remapping van Carly is de 3.0L van mijn BMW 125i coupe compleet veranderd en is de ware potentie van deze motor naar boven gekomen. Daarnaast loopt, klinkt en rijdt mijn auto fantastisch. Iedere volgende auto gaat direct door naar Carly voor een remap.

Wouter Vehmeyer

Remapping BMW318i

5,0 rating
10 oktober 2018

Carly heeft mijn auto optimaal laten rijden, het was een geweldige ervaring om deze specialist aan het werk te zien. Vanaf nu wil ik niets anders meer voor mijn BMW!

Victor Simon

Remapping BMW 220i coupe

5,0 rating
1 oktober 2018

Heel erg blij met het resultaat! Carly heeft veel moeite gedaan om mijn auto top te laten rijden. Het is een totaal andere auto geworden. Ze luistert goed naar wat je wilt, is eerlijk en werkt met passie. Als je er over nadenkt om wat aan het vermogen van je auto te laten doen zou ik Carly motors zeker aanbevelen! Bedankt Carly!!

Sabrina

Remapping BMW 650i Cabrio

5,0 rating
24 juni 2018

Na diverse offertes van (chip)tuning bedrijven zag ik door de bomen het bos niet meer. Na een tip van een BMW monteur heb ik mij verdiept in de REMAPPING aanpak door CarlyMotors. Deze individuele techniek sprak mij zeer aan, de prijs zit ongeveer tussen de duurdere chiptuners en de prijsvechters in, heel redelijk. Tijdens de tuning mocht ik bij het hele proces zijn, geen bekende koffiekamer met een groot scherm, nee met mijn snufferd er boven op met de vriendelijke toelichting op al mijn vragen door Carly zelf. Erg leuk en leerzaam, een heel andere benadering dan ik gewend was bij de mij inmiddels bekende tuners. Op z’n tijd een kopje koffie erbij en zo vloog een gezellige middag om. Het resultaat: fantastisch! De auto reed een stuk soepeler met een uitstekende gecontroleerde reactie bij het vragen om wat meer vermogen via het gaspedaal. Precies zoals ik het voor ogen had… De Twin Turbo V8 versnelde en accelereerde met een enorme souplesse die ik van eerdere tunings nog niet had meegemaakt. De Sportstand was nu ook een echte Sportstand geworden, prachtig!
Ik kan dit bedrijf alleen maar zeer aanraden, een storingsvrije TOP modificatie!! Bedankt Carly, ook voor je innemende persoonlijkheid en geboden gezelligheid! Ik ga extra genieten van de zonnige dagen 😉

Pim van Loenen

BMW 130i Cup remapping

5,0 rating
7 juni 2018

Carly heeft mijn BMW 130i Cup voorzien van een remapping. Mijn wens was om dezelfde mapping te programmeren zoals destijds door Carly ontwikkelt voor de 130i Cup race klasse. Ik ben meer dan tevreden over het resultaat. Niet alleen vanwege de performance maar ook de technische uitleg en begeleiding is zeer professioneel. Carly Motors in Leiden is dan ook niet voor niets de tuner voor BMW.

Ruud Jansma