REMAPPING: HAAL HET MAXIMALE UIT JOUW AUTO

Een auto wordt vanuit de fabriek volgens standaard configuratie geleverd. Daarbij kan vaak gekozen worden uit diverse motortypes. Ook die motoren zijn standaard afgesteld voor uniform gebruik. Maar niet iedere automobilist is hetzelfde. De ene wil snel kunnen optrekken en inhalen, de ander rijdt met grotere belasting doordat deze geregeld een aanhanger moet trekken. Het verfijnen van de motor, specifiek aansluiten op jouw eisen, geeft je nog meer gebruikscomfort.

Wij merken over het algemeen dat de autobezitter meer pk’s en betere trekkracht wil. Eigenaren van luxe en sportwagens zien daarmee het onderscheid tussen de standaard configuratie en de onderhanden genomen motor als iets waarvan zij veel meer kunnen genieten. Het remappen van de bestaande software is niet iets dat in 15 minuten is gebeurd. Het is specialistisch werk waar je echt kennis en kunde voor nodig hebt.

Kijk wat remapping voor jouw auto zou kunnen doen.

<iframe src="//www.atm-chiptuning.com/api/iframe.php?user=X9zYNEYR8zveKB7u&language=en" width="100%" height="auto" scrolling="no" frameborder="0" style="border: 0;"></iframe>

Luxe wagens

Voor luxe wagens staat comfort voorop. Maar, ook de motor kan daar nog beter op afgesteld worden. Dat geldt uiteraard ook voor auto’s die zijn uitgerust met een automatische versnellingsbak. Na remapping kan de motor bijvoorbeeld sneller en feller reageren, of juist vloeiender wat het rijden comfortabeler maakt.

Sportieve wagens

Heb je een sportieve auto die vanuit de fabriek al behoorlijk sportief is opgezet, juist die wagens kunnen veel fijner worden afgestemd op de behoefte van de berijder. Extra vermogen of koppel zijn veelal te verkrijgen vaak gek genoeg in combinatie met een vermindering van het brandstofverbruik.

Muscle cars

Typisch Amerikaanse wagens zoals de Chevrolet Corvette, de Ford Mustang en Dodge RAM zijn auto’s met hele grote motoren. Daar is veel winst te behalen in het motormanagementsysteem. Standaard zijn het al kanonnen, maar na remapping worden het beesten.

Campers

Er op uittrekken met je camper of caravan aan de trekhaak vraagt een aangepast motormanagement. De trekkracht zal anders verdeelt worden zodat bergpassen en heuvelachtig landschap vloeiend wordt bereden. Genieten van je vakantie begint bij het remappen van de motor.

Exclusieve sportwagens

Ferrari’s, Lamborgini’s en McLaren’s zijn over het algemeen wagens waar je als eigenaar niet dagelijks gebruik van maakt. Daar wil je van genieten. Niet alleen het oog, maar ook het geluid en rijgedrag. Remapping zal een wezenlijk verschil brengen aan het afstemmen aan jouw verwachtingen van sportief of recreatief rijden.

Vintage cars

Vaak verliest een oudere sportwagen na verloop van tijd vermogen. In dat geval kan je de motor laten reviseren en zal de ECU ook onder handen worden genomen. Het rijgedrag, rijgenot zal daarvoor aanzienlijk verbeteren.

Voorbeeld:

Dodge Ram 6.4 Hemi V8
Standaard 410pk wordt 430pk
en tot wel 8% zuiniger!

PRIJZEN

INDIVIDUELE REMAPPING

Op maat gemaakt

Vraag een prijs aan

PER VOERTUIG

30PK EXTRA EN BESPAAR DAARBIJ ZOMAAR 10 TOT 20% BRANDSTOF!