PLEASE LEAVE A REVIEW

We do appreciate your experience and genuine opinion. Please let us know and rate our services.

In bases we have 2 devisions:

Remapping BMW M550D 400pk naar 495pk..kan paar uur met de auto achter elkaar doortrappen en het uiterste van de auto vragen.

Rated 5,0 out of 5
19 oktober 2022

ongeveer 2 jaar geleden BMW m550d met standaard 400pk laten remappen bij Carly.

Ik kan hier een heel lang verhaal plaatsen,maar dan blijf ik maar doortypen.

Carly is met haar kennis en mooie bedrijf het neusje van de zalm binnen de autowereld.

Bedankt!

Bmw M550D

Remapping Alfa Romeo Giulia 200pk naar 310pk

Rated 5,0 out of 5
22 september 2022

Mijn Alfa Romeo Giulia van 200pk naar 310pk laten remappen door Carly. Waar ik van te voren toch wel een beetje bang voor was dat de auto bij rustig rijden ‘zenuwachtiger’ zou worden is gelukkig voor niets geweest. Bij rustig rijden gedraagt de auto zich nog steeds perfect en schakelt lekker op de juiste momenten.

Maar de DYNAMIC (sport) stand is echt waanzinnig geworden! Heerlijk sportief en agressief rijgedrag! Ook hier vind ik de schakelmomenten van de automaat op de juiste momenten en beter dan hoe het ‘standaard’ was waar de versnelling nog wel eens lang(er) kon blijven hangen in zijn toeren.

Kortom erg blij met de diensten van Carly Motors 🙂

Michel van Duin

BMW 120i - Van kennis, kunde en ervaring tot een grote grijns

Rated 5,0 out of 5
13 april 2022

Enige tijd geleden ben ik door Carly van Carly Motors uitgenodigd om een bezoek te brengen en mij te laten informeren over een remapping + aanpassing van de F20 baksofware van mijn BMW 120i. Bij deze eerste kennismaking heeft Carly uitgebreid de tijd genomen om mij te vertellen of het belang van een remapping op maat en alles wat daar bij komt kijken. Het was een indrukwekkende introductie waarbij je uitgebreid kijkje in de keuken krijgt.

Vorige week was het zover een heeft ze wederom haar enorme kennis en vaardigheden laten zien. Ik kon o.a. precies aangeven wat in mijn beleving het karakter van de auto zou moeten zijn. De ECU en versnellingsbak zijn perfect, en vooral veilig, getuned en dit alles heeft geresulteerd in een totaal andere rijbeleving. En dat mag ook wel. Het resultaat is 290 pk en 440 Nm.

Wil je je tuning door een professional laten doen, dan kan ik je een bezoek aan Carly van Carly Motors van harte aanbevelen.

Top Carly, bedankt !

Ron Steusfij

Van afspraak tot autobahn een topvervaring

Rated 5,0 out of 5
25 maart 2022

Mocht je Remapping overwegen dan is er maar een plek om naartoe te gaan voor informatie, advies en uitvoering. Carly Motors neemt de tijd om de mogelijkheden te inventariseren en wensen te bespreken. Geweldig veel vakkennis is hier aanwezig voor een veilig en optimaal resultaat waarbij niet alleen het motormanagement wordt aangepast maar in mijn geval aansluitend ook de instellingen van de versnellingsbak voor nog betere prestaties en behoudt van de onderdelen.

Willem

Remapping BMW 120i

Rated 5,0 out of 5
23 juli 2021

Super geholpen, neemt erg de tijd om dingen uit te leggen en zeker veel verstand in huis daar!! Al met al, top zaak en aanrader voor een ieder die ook wil laten remappen! Je zal er geen spijt van krijgen

Jesse Hoek

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 63 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%