PLEASE LEAVE A REVIEW

We do appreciate your experience and genuine opinion. Please let us know and rate our services.

In bases we have 2 devisions:

Every car gets better at Carly Motors

Rated 5 out of 5
7 mei 2023

Since 2019 I have visited Carly Motors with a variety of cars for ECU & gearbox computer re-maps. The results have & are simply astonishing. There is no one else on the continent I would go to for work like this. ‘Pure class’ are the only two words I can think of when it comes to made to measure enhancements. And ‘old school’ in regards to business ethics & attention to detail. Quite simply, magnificent.

Ivan van Leenen

Car tuning BMW F30

Rated 5 out of 5
15 januari 2023

I got my BMW 2012 F30 manual tuned fo fix drive train malfunction error which was restricting the engines power output in low gears after I changed the standard 3:90 diff to a 3:15 to give it longer legs in each gear & much better highway economy. I also had the torque & horsepower increased to a high safe limit since i’m already saving fuel with new diff and recently Lpg system installed.

Very impressed after another tuner said if they couldn’t fix the drive train error after my diff change nobody can and then they said they couldn’t.

Also another tuner chickened out of touching my car after they saw my car has an LPG system installed which they said would make things too difficult or risky for them to attempt anything with it.

So I am super happy that problem was resolved after having to eccelerate as slow as a truck to get moving sometimes for a few months.

I’m amaized with the expertise & knowlege of engines Carly has & ability to explain the advanages or risks of different ways of tuning the engine for different results.

I give 5 stars.

Daan van Seventer

Remapping BMW Z4 3.0 van 258pk/400Nm naar 300pk/480Nm

Rated 5 out of 5
31 december 2022

Na met elkaar gesproken te hebben, is mijn ECU en de (versnellings)bak aangepakt. BMW Z4 pakt veel sneller en soepeler op. Dus meer rijbeleving.

Daarnaast is mijn dashboard aangepast naar 330 km/u en de cijfer lay-out.

Fijne rijdersauto nu en ik kan niet wachten om naar de Alpen af te reizen. Kap open en genieten.

Ben blij met deze aanpassingen.

Jos Brands

Remapping BMW 550i V8 benzine motor

Rated 5 out of 5
21 december 2022

Na een jungle van aanbieders op het internet (pppffffff) van tuning bedrijven, kwam ik bij carlymotors.nl uit. Eventjes heel wat anders dan de rest (next level), hier wordt gesproken over remapping (op maat) van het motorblok inplaats van een standaard tuning pakket tegen een scherp prijsje (lekker goedkoop en knallen maar zullen vele denken).

Eenmaal een goed telefonisch gesprek met CarlyMotors (Carly) hebben gehad, was ik ervan overtuigd dat dit het bedrijf was waar ik met mijn BMW naar toe moest.

Mijn BMW 550i V8 heeft een remapping ondergaan van de motor en daarbij extra de versnellingsbak, om zo het optimale uit de behandeling (remapping) te kunnen halen.

Conclusie, een totaal andere auto geworden (héééél veel meer krachtiger en soepeler draaide motor) soooo happyyyyy!!!

De service en vriendelijkheid niks meer aan doen (TOPTOPTOP!!).

Clifton Lee

Remapping en aanpassing versnellingsbak software Mercedes SLS AMG Roadster

Rated 5 out of 5
8 november 2022

Begin 2022 een mooie SLS Roadster gekocht. Op papier een goede combinatie van een hoog vermogen (571 pk / 650nm) atmosferische motor en een versnellingsbak met dubbele koppeling. In de praktijk reageert de bak te traag en lijkt de motor in het middengebied wat terug te vallen.

Carly zag er gelukkig brood in om hiernaar te kijken.

Samen goed besproken waar ik naar op zoek was: met name een snellere reactie van de bak en een betere respons van de motor. Deze bak wordt oa ook gebruikt door Ferrari, die voor een scherpere afstelling hebben gekozen. Bij Mercedes is men een stuk behoudender geweest. Carly heeft mij goed en uitgebreid uitgelegd welke aanpassingen zij wilde doen.

Het resultaat is boven verwachting. Met behoud van de verschillende schakel programma’s is de bak in alle standen veel directer en dynamischer. De schakelmomenten zijn korter. Ook de motor is door de remapping veel ‘dikker’ geworden, met name in het middengebied. Als geheel is het een grote stap vooruit. Van brute, maar zompige muscle car is de SLS nu een nog steeds brute, maar veel scherper rijdende top GT geworden. Echt een feest om mee te rijden!

Rob de Laat

BMW M3 E92

Rated 5 out of 5
27 februari 2019

Erg fijn bedrijf !! Zeer professioneel. De auto is erg verbeterd na de remapping van Carly, echt vakwerk !!

Bedankt

Robert

BMW 335D goed aangepakt!

Rated 5 out of 5
22 februari 2019

Na een bezoek aan Carly ken ik mijn BMW 335D (type F31, standaard 313pk, 630nm) niet meer terug. Het is een heuse straatracer geworden! Onderin direct veel koppel, snellere sprintjes van 0-100, met een snelheid 140km/h kick-downen en razendsnel doortrekken naar 200km/h. De auto heeft het allemaal gekregen dankzij de kundigheid van Carly. Een goede technische uitleg, geduld en goed luisteren naar klantwensen heb ik mogen ervaren tijdens mijn dag bij Carly Motors. Stop met zoeken, en ga voor software op maat. Het geld dubbel en dwars waard!

Ton Aarts

BMW 540i optimization

Rated 5 out of 5
17 december 2018

Carly heeft mijn BMW 540i “aangepakt”. Mijn wagen rijdt nu echt perfect. Heel soepel en vlot. De sportstand is nu echt een sportstand. Wat een verschil, echt enorm. Ik word nu weer in de stoel gedrukt als ik gas geef. Top prestatie van een topvrouw met heel veel kennis van zaken. Een aanrader voor een ieder.

Eelco

Remap BMW 125i

Rated 5 out of 5
16 december 2018

Na de remapping van Carly is de 3.0L van mijn BMW 125i coupe compleet veranderd en is de ware potentie van deze motor naar boven gekomen. Daarnaast loopt, klinkt en rijdt mijn auto fantastisch. Iedere volgende auto gaat direct door naar Carly voor een remap.

Wouter Vehmeyer

Remapping BMW318i

Rated 5 out of 5
10 oktober 2018

Carly heeft mijn auto optimaal laten rijden, het was een geweldige ervaring om deze specialist aan het werk te zien. Vanaf nu wil ik niets anders meer voor mijn BMW!

Victor Simon

Remapping BMW 220i coupe

Rated 5 out of 5
1 oktober 2018

Heel erg blij met het resultaat! Carly heeft veel moeite gedaan om mijn auto top te laten rijden. Het is een totaal andere auto geworden. Ze luistert goed naar wat je wilt, is eerlijk en werkt met passie. Als je er over nadenkt om wat aan het vermogen van je auto te laten doen zou ik Carly motors zeker aanbevelen! Bedankt Carly!!

Sabrina

Remapping BMW 650i Cabrio

Rated 5 out of 5
24 juni 2018

Na diverse offertes van (chip)tuning bedrijven zag ik door de bomen het bos niet meer. Na een tip van een BMW monteur heb ik mij verdiept in de REMAPPING aanpak door CarlyMotors. Deze individuele techniek sprak mij zeer aan, de prijs zit ongeveer tussen de duurdere chiptuners en de prijsvechters in, heel redelijk. Tijdens de tuning mocht ik bij het hele proces zijn, geen bekende koffiekamer met een groot scherm, nee met mijn snufferd er boven op met de vriendelijke toelichting op al mijn vragen door Carly zelf. Erg leuk en leerzaam, een heel andere benadering dan ik gewend was bij de mij inmiddels bekende tuners. Op z’n tijd een kopje koffie erbij en zo vloog een gezellige middag om. Het resultaat: fantastisch! De auto reed een stuk soepeler met een uitstekende gecontroleerde reactie bij het vragen om wat meer vermogen via het gaspedaal. Precies zoals ik het voor ogen had… De Twin Turbo V8 versnelde en accelereerde met een enorme souplesse die ik van eerdere tunings nog niet had meegemaakt. De Sportstand was nu ook een echte Sportstand geworden, prachtig!

Ik kan dit bedrijf alleen maar zeer aanraden, een storingsvrije TOP modificatie!! Bedankt Carly, ook voor je innemende persoonlijkheid en geboden gezelligheid! Ik ga extra genieten van de zonnige dagen 😉

Pim van Loenen

BMW 130i Cup remapping

Rated 5 out of 5
7 juni 2018

Carly heeft mijn BMW 130i Cup voorzien van een remapping. Mijn wens was om dezelfde mapping te programmeren zoals destijds door Carly ontwikkelt voor de 130i Cup race klasse. Ik ben meer dan tevreden over het resultaat. Niet alleen vanwege de performance maar ook de technische uitleg en begeleiding is zeer professioneel. Carly Motors in Leiden is dan ook niet voor niets de tuner voor BMW.

Ruud Jansma

remapping BMW 3.5i 2009

Rated 5 out of 5
3 mei 2018

Dank je wel Carly, voor je expertise en vooral ook de uitleg en zeker de nazorg. Mijn auto slaat geen slag mis. Aanvankelijk zijn we in overleg tot de max gegaan. volgens mijn OBD meting ca 460pk / 546 nm. Dit op Aral 102 in de BRD. Na overleg hebben we(zij) dat toch iets terug geschroefd. Volgende week rijd ik de Ramble Rally door Europa. Ca 5.000 km… Mag ik dan daarna die espresso? Chapeau voor de passie in het bedrijf! Als vanouds! Voor de twijfelaars die het goedkoper denken op te lossen… Wat kost een motorschade eigenlijk door onkunde? Geen enkele dame en al zeker heer heeft een dergelijke track record. Zie BMW M contract. Wordt vervolgt!

Johan Langerak

BMW 528i

Rated 5 out of 5
25 april 2018

Ik wist wel dat er veel computergestuurd is in mijn BMW, maar wat een openbaring die uren met Carly achter de computer!

En wat een verschil in prestatie na haar ‘behandeling’ van mijn auto! Werkelijk geweldig! Deed mij denken aan de ervaring van mijn eerste Porsche 911.

Edwin Bosch

Remapping met een visie

Rated 5 out of 5
5 april 2018

Na eerst mijn Porsche 993, BMW 335i en Audi SQ5 ten volle tevredenheid te hebben laten tunen waren nu de Mercedes Viano en Audi RS 6 aan de beurt. Niets anders dan lof valt deze vrouw ten deel welke technische kennis met praktijkervaring combineert, een unieke combinatie in deze branche.

Marc Hessels

Carly is voor een BMW the place to be.....

Rated 5 out of 5
5 april 2018

I Just finished a weekends holiday in Germany. With 1000 km of reviewing the remapping from Carly Motors, I am extremely happy with the results. Together we talked about what type of driver I am. And what I wanted to get from remapping. I have a corporate addition BMW 520D with from the factory only 150 horsepower and 340nm. The car had a terrible long reaction speed wich did not justified this BMW.

After remapping Carly reduced reaction so that my gas is responsing directly with my feet. And now I have 210 horsepower and 440nm.

In Germany I was easily competing with the Germans on the road. With ease I was driving uphill and felt the power from the nm’s constantly.

I am truly greatfull for the feeling and knowledge from Carly.

5 stare rating and I will return in a few years with different cars.

With warm regards from B de Wolff

B de Wolff

Dodge Ram

Rated 5 out of 5
5 april 2018

Thanks a lot for tuning. what a power you take out of this Dodge Ram.

SUPER

Groenen accu
5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 63 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%