PLEASE LEAVE A REVIEW

We do appreciate your experience and genuine opinion. Please let us know and rate our services.

In bases we have 2 devisions:

RACE ENGINEERING REVIEW

ENGINEERING/REMAPPING REVIEW LIST

Porsche GTS bijna een Turbo

Rated 5 out of 5
2 juni 2021

Met nu 520 pk en 660 Newton meter koppel is de GTS weer een echte Porsche zoals het hoort .

De beste investering die je kunt bedenken.

Jan Storm.

snelle VW Touareg

Rated 5 out of 5
2 juni 2021

de remap van de 3.0 ltr benzine V6 Touareg 2021 maakt van deze zware reus een hele vlotte super suv !

jan en cokky storm

Volvo V60 D4 (2018)

Rated 5 out of 5
25 mei 2021

Ik was in eerste instantie op zoek naar een nieuwe auto tot ik op Carly Motors werd gewezen en aangezien het remappen een fractie is van een nieuwe auto een afspraak gemaakt. Nu is een D4 niet heel erg langzaam en heeft vrij veel kracht, toch miste ik net dat stukje waardoor het allemaal wat vlotter en makkelijker rijdt.

Met deze omschrijving is Carly aan de slag gegaan en wat een resultaat! Het voelt als een compleet nieuwe auto. Het reageert net wat sneller, tussenacceleratie van 100 naar harder is een feest. Ook bij rustig rijden is het een feestje, hij is nu een stuk zuiniger!

Absoluut 5 sterren!

Karel de jonge

Panamera 4e hybride

Rated 5 out of 5
23 april 2021

Wat, ondanks de getallen, een beetje tamme auto was, is nu echt een dynamische, sportieve auto geworden! Het koppel is merkbaar hoger en veel sneller beschikbaar. Het comfort van de auto is gebleven. Het is nu een echte wolf in schaapskleren geworden. Van huis uit comfortabel en met de 600 pk een sportauto als je dat wilt.

Calry bedankt voor alle vriendelijke en geduldige uitleg.

Echt een aanrader.

Oscar

BMW X2 2.0 X-Drive Remapping DME(motor) en EGS(automaat)

Rated 5 out of 5
30 maart 2021

Geweldige aanpassing aan de auto, je voelt direct verschil de

auto is nog soepeler en heeft veel kracht in de lage toeren.

Carly heeft heel veel kennis in huis en dat merkt je ook. Perfecte uitleg en complete uitdraai van de aanpassingen welke aan de auto zijn uitgevoerd.

Mensen dit is echt een aanrader in 1 woord geweldig.

van 190 PK en 280 NM naar ongeveer 270 PK en 445 NM

Deze aanpassing is dubbel en dwars het geld waard.

R. van Schie

Remapping met een visie

Rated 5 out of 5
5 april 2018

Na eerst mijn Porsche 993, BMW 335i en Audi SQ5 ten volle tevredenheid te hebben laten tunen waren nu de Mercedes Viano en Audi RS 6 aan de beurt. Niets anders dan lof valt deze vrouw ten deel welke technische kennis met praktijkervaring combineert, een unieke combinatie in deze branche.

Marc Hessels

Carly is voor een BMW the place to be.....

Rated 5 out of 5
5 april 2018

I Just finished a weekends holiday in Germany. With 1000 km of reviewing the remapping from Carly Motors, I am extremely happy with the results. Together we talked about what type of driver I am. And what I wanted to get from remapping. I have a corporate addition BMW 520D with from the factory only 150 horsepower and 340nm. The car had a terrible long reaction speed wich did not justified this BMW.

After remapping Carly reduced reaction so that my gas is responsing directly with my feet. And now I have 210 horsepower and 440nm.

In Germany I was easily competing with the Germans on the road. With ease I was driving uphill and felt the power from the nm’s constantly.

I am truly greatfull for the feeling and knowledge from Carly.

5 stare rating and I will return in a few years with different cars.

With warm regards from B de Wolff

B de Wolff

Dodge Ram

Rated 5 out of 5
5 april 2018

Thanks a lot for tuning. what a power you take out of this Dodge Ram.

SUPER

Groenen accu

ENGINEERING/REMAPPING RATING OVERVIEW

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 52 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%