PLEASE LEAVE A REVIEW

We do appreciate your experience and genuine opinion. Please let us know and rate our services.

In bases we have 2 devisions:

RACE ENGINEERING REVIEW

REMAPPING REVIEW

ENGINEERING RATING OVERVIEW

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 3 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

REMAPPING RATING OVERVIEW

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 51 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

ENGINEERING REVIEW LIST

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

REMAPPING REVIEW LIST

fantastisch, eerlijk en professioneel

Rated 5 out of 5
21 augustus 2019

bmw G30 520i 184pk prima auto maar lijkt, bij een eenvoudige inhaal actie, of de motor gewoon flink te kort komt. Na een dagje Carly is het echt super…. vlot optrekken bij normaal rijgedrag en als je ff flink snel naar de 180 wilt blijft ie gewoon gaan. Het mooie is dat de auto bij gewoon gebruik gewoon veel beter en fijner rijdt. Super gedaan en top service eindelijk mensen met echt verstand van zaken!!

Ferry B

Remap Z4 Sdrive35is

Rated 5 out of 5
3 augustus 2019

Na een reisje (zonder files) vanuit Groningen kwamen we aan bij een prachtig pand dat de autoracerij als het ware “ademt”. Carly Motors.
We zijn vervolgens gastvrij ontvangen door Carly en Fem, twee lieve, aardige en bevlogen mensen. Carly heeft ons veel verteld rondom brandstofmotoren, de aansturing ervan en natuurlijk de racerij. Nadat ze ons heeft bevraagd, rondom onze voorkeuren, is ze aan de slag gegaan. Het resultaat was dat deze toch al vrij vlotte auto nog veel krachtiger is geworden. We zijn er erg blij mee en kijken terug op een leuk en leerzaam dagje uit.
Kortom aan te bevelen!!

Jan en Francisca

Remap van mijn BMW 335I N55 motor

Rated 5 out of 5
11 juli 2019

Bij Carly geweest voor een remap van mijn BMW 335I en ik moet zeggen, het resultaat is ronduit verbluffend, mijn verwachting was een aantal pk’s erbij en een verbeterde driveability maar het is echt ongehoord zoals de auto nu rijd !
Bij Carly praat je niet over “chip tuning” maar over een aangepast programma rekening houdend met specifieke wensen van de klant, meekijken op de computer en onderwijl gezellig babbelen over met name de rijke en succesvolle race historie van team Carly Motorsport, de kenners weten het allang, Carly is een klasse apart…..
Het eindresultaat is super, een plezier om met de auto te rijden en ben daarom zeer tevreden over deze “behandeling” .
Zeer de moeite waard om bij Carly langs te gaan, wij hebben het ervaren als een dagje uit.

Jan F

Mercedes-Benz AMG C63s Edition 1

Rated 5 out of 5
11 juli 2019

Carly, een vakvrouw!
Wat een expertise heeft zij in huis. Ongeëvenaarde kennis op gebied van autosport / tuning / techniek.
Mijn auto vertoond na de remapping van Carly haar hand een karakter wiens elk autoliefhebbers hart sneller doet kloppen. Wat een verbetering -en prestatieverhoging!
Carly heeft wederom volledig aan mijn verwachtingen voldaan.
Een aanrader voor 1 ieder die zijn (sport)auto naar een hoger prestatieniveau wilt brengen!!!
U merkt het vast op, een zeer tevreden vaste klant.
Gr. Roderik (Zoetermeer)

Roderik V.

Remapping BMW 2 serie coupe

Rated 5 out of 5
21 mei 2019

Vandaag hartelijk ontvangen door Carly en Fem. Na al mijn wensen doorgenomen te hebben, begon Carly met de remapping van mijn BMW. Het resultaat is verbluffend, een echte ‘Roadburner’

Sybo Alkema

BMW X1 XDrive20i F48 - 2017 remap

Rated 5 out of 5
15 april 2019

Werkelijk subliem! Van 192pk/280nm naar 250pk/440nm. Het is fascinerend om iemand met zoveel passie en gedrevenheid op motorengebied het motormanagement te zien finetunen. Er wordt alle tijd genomen om een perfect resultaat af te leveren. De BMW accelereert nu snel, loopt soepel en is een erg sportief. Ik ben zeer tevreden. En voor diegene die twijfelt of bang is dat de motor schade oploopt: Carly zal haar reputatie nooit op het spel zetten.

Johan

BMW 320i F30

Rated 5 out of 5
7 april 2019

Na de remapping 275 pk en 420 Nm!! Bruut en zuinig.
Na een snelwegrit van circa 300 km een gemiddeld gebruik in de sportstand van 1:16,53!!
Zodra ik gegevens in de stad heb verzameld zal ik die hier weergeven.

Panhead

Mercedes e200cgi

Rated 5 out of 5
16 maart 2019

Mercedes e 200 CGI coupe 2014 laten remappen door Carly motors. Auto rijdt fantastisch, van 184 pk en 300 nm naar 252 pk en 420 nm Is gewoon hele andere auto geworden en rijdt veel soepeler in elke versnelling en een heel stuk sneller in de tussensprints en optrekken. Ben blij dat ik het gedaan heb en ben echt perfect geholpen …

Alfons

BMW M3 E92

Rated 5 out of 5
27 februari 2019

Erg fijn bedrijf !! Zeer professioneel. De auto is erg verbeterd na de remapping van Carly, echt vakwerk !!
Bedankt

Robert

BMW 335D goed aangepakt!

Rated 5 out of 5
22 februari 2019

Na een bezoek aan Carly ken ik mijn BMW 335D (type F31, standaard 313pk, 630nm) niet meer terug. Het is een heuse straatracer geworden! Onderin direct veel koppel, snellere sprintjes van 0-100, met een snelheid 140km/h kick-downen en razendsnel doortrekken naar 200km/h. De auto heeft het allemaal gekregen dankzij de kundigheid van Carly. Een goede technische uitleg, geduld en goed luisteren naar klantwensen heb ik mogen ervaren tijdens mijn dag bij Carly Motors. Stop met zoeken, en ga voor software op maat. Het geld dubbel en dwars waard!

Ton Aarts

BMW 540i optimization

Rated 5 out of 5
17 december 2018

Carly heeft mijn BMW 540i “aangepakt”. Mijn wagen rijdt nu echt perfect. Heel soepel en vlot. De sportstand is nu echt een sportstand. Wat een verschil, echt enorm. Ik word nu weer in de stoel gedrukt als ik gas geef. Top prestatie van een topvrouw met heel veel kennis van zaken. Een aanrader voor een ieder.

Eelco

Remap BMW 125i

Rated 5 out of 5
16 december 2018

Na de remapping van Carly is de 3.0L van mijn BMW 125i coupe compleet veranderd en is de ware potentie van deze motor naar boven gekomen. Daarnaast loopt, klinkt en rijdt mijn auto fantastisch. Iedere volgende auto gaat direct door naar Carly voor een remap.

Wouter Vehmeyer

Remapping BMW318i

Rated 5 out of 5
10 oktober 2018

Carly heeft mijn auto optimaal laten rijden, het was een geweldige ervaring om deze specialist aan het werk te zien. Vanaf nu wil ik niets anders meer voor mijn BMW!

Victor Simon

Remapping BMW 220i coupe

Rated 5 out of 5
1 oktober 2018

Heel erg blij met het resultaat! Carly heeft veel moeite gedaan om mijn auto top te laten rijden. Het is een totaal andere auto geworden. Ze luistert goed naar wat je wilt, is eerlijk en werkt met passie. Als je er over nadenkt om wat aan het vermogen van je auto te laten doen zou ik Carly motors zeker aanbevelen! Bedankt Carly!!

Sabrina

Remapping BMW 650i Cabrio

Rated 5 out of 5
24 juni 2018

Na diverse offertes van (chip)tuning bedrijven zag ik door de bomen het bos niet meer. Na een tip van een BMW monteur heb ik mij verdiept in de REMAPPING aanpak door CarlyMotors. Deze individuele techniek sprak mij zeer aan, de prijs zit ongeveer tussen de duurdere chiptuners en de prijsvechters in, heel redelijk. Tijdens de tuning mocht ik bij het hele proces zijn, geen bekende koffiekamer met een groot scherm, nee met mijn snufferd er boven op met de vriendelijke toelichting op al mijn vragen door Carly zelf. Erg leuk en leerzaam, een heel andere benadering dan ik gewend was bij de mij inmiddels bekende tuners. Op z’n tijd een kopje koffie erbij en zo vloog een gezellige middag om. Het resultaat: fantastisch! De auto reed een stuk soepeler met een uitstekende gecontroleerde reactie bij het vragen om wat meer vermogen via het gaspedaal. Precies zoals ik het voor ogen had… De Twin Turbo V8 versnelde en accelereerde met een enorme souplesse die ik van eerdere tunings nog niet had meegemaakt. De Sportstand was nu ook een echte Sportstand geworden, prachtig!
Ik kan dit bedrijf alleen maar zeer aanraden, een storingsvrije TOP modificatie!! Bedankt Carly, ook voor je innemende persoonlijkheid en geboden gezelligheid! Ik ga extra genieten van de zonnige dagen 😉

Pim van Loenen

BMW 130i Cup remapping

Rated 5 out of 5
7 juni 2018

Carly heeft mijn BMW 130i Cup voorzien van een remapping. Mijn wens was om dezelfde mapping te programmeren zoals destijds door Carly ontwikkelt voor de 130i Cup race klasse. Ik ben meer dan tevreden over het resultaat. Niet alleen vanwege de performance maar ook de technische uitleg en begeleiding is zeer professioneel. Carly Motors in Leiden is dan ook niet voor niets de tuner voor BMW.

Ruud Jansma

remapping BMW 3.5i 2009

Rated 5 out of 5
3 mei 2018

Dank je wel Carly, voor je expertise en vooral ook de uitleg en zeker de nazorg. Mijn auto slaat geen slag mis. Aanvankelijk zijn we in overleg tot de max gegaan. volgens mijn OBD meting ca 460pk / 546 nm. Dit op Aral 102 in de BRD. Na overleg hebben we(zij) dat toch iets terug geschroefd. Volgende week rijd ik de Ramble Rally door Europa. Ca 5.000 km… Mag ik dan daarna die espresso? Chapeau voor de passie in het bedrijf! Als vanouds! Voor de twijfelaars die het goedkoper denken op te lossen… Wat kost een motorschade eigenlijk door onkunde? Geen enkele dame en al zeker heer heeft een dergelijke track record. Zie BMW M contract. Wordt vervolgt!

Johan Langerak

BMW 528i

Rated 5 out of 5
25 april 2018

Ik wist wel dat er veel computergestuurd is in mijn BMW, maar wat een openbaring die uren met Carly achter de computer!
En wat een verschil in prestatie na haar ‘behandeling’ van mijn auto! Werkelijk geweldig! Deed mij denken aan de ervaring van mijn eerste Porsche 911.

Edwin Bosch

Remapping met een visie

Rated 5 out of 5
5 april 2018

Na eerst mijn Porsche 993, BMW 335i en Audi SQ5 ten volle tevredenheid te hebben laten tunen waren nu de Mercedes Viano en Audi RS 6 aan de beurt. Niets anders dan lof valt deze vrouw ten deel welke technische kennis met praktijkervaring combineert, een unieke combinatie in deze branche.

Marc Hessels

Carly is voor een BMW the place to be.....

Rated 5 out of 5
5 april 2018

I Just finished a weekends holiday in Germany. With 1000 km of reviewing the remapping from Carly Motors, I am extremely happy with the results. Together we talked about what type of driver I am. And what I wanted to get from remapping. I have a corporate addition BMW 520D with from the factory only 150 horsepower and 340nm. The car had a terrible long reaction speed wich did not justified this BMW.
After remapping Carly reduced reaction so that my gas is responsing directly with my feet. And now I have 210 horsepower and 440nm.
In Germany I was easily competing with the Germans on the road. With ease I was driving uphill and felt the power from the nm’s constantly.
I am truly greatfull for the feeling and knowledge from Carly.
5 stare rating and I will return in a few years with different cars.
With warm regards from B de Wolff

B de Wolff

Dodge Ram

Rated 5 out of 5
5 april 2018

Thanks a lot for tuning. what a power you take out of this Dodge Ram.
SUPER

Groenen accu