PLEASE LEAVE A REVIEW

We do appreciate your experience and genuine opinion. Please let us know and rate our services.

In bases we have 2 devisions:

RACE ENGINEERING REVIEW

ENGINEERING/REMAPPING REVIEW LIST

Remapping Alfa Romeo Giulia 200pk naar 310pk

Rated 5 out of 5
22 september 2022

Mijn Alfa Romeo Giulia van 200pk naar 310pk laten remappen door Carly. Waar ik van te voren toch wel een beetje bang voor was dat de auto bij rustig rijden ‘zenuwachtiger’ zou worden is gelukkig voor niets geweest. Bij rustig rijden gedraagt de auto zich nog steeds perfect en schakelt lekker op de juiste momenten.

Maar de DYNAMIC (sport) stand is echt waanzinnig geworden! Heerlijk sportief en agressief rijgedrag! Ook hier vind ik de schakelmomenten van de automaat op de juiste momenten en beter dan hoe het ‘standaard’ was waar de versnelling nog wel eens lang(er) kon blijven hangen in zijn toeren.

Kortom erg blij met de diensten van Carly Motors 🙂

Michel van Duin

BMW 120i - Van kennis, kunde en ervaring tot een grote grijns

Rated 5 out of 5
13 april 2022

Enige tijd geleden ben ik door Carly van Carly Motors uitgenodigd om een bezoek te brengen en mij te laten informeren over een remapping + aanpassing van de F20 baksofware van mijn BMW 120i. Bij deze eerste kennismaking heeft Carly uitgebreid de tijd genomen om mij te vertellen of het belang van een remapping op maat en alles wat daar bij komt kijken. Het was een indrukwekkende introductie waarbij je uitgebreid kijkje in de keuken krijgt.

Vorige week was het zover een heeft ze wederom haar enorme kennis en vaardigheden laten zien. Ik kon o.a. precies aangeven wat in mijn beleving het karakter van de auto zou moeten zijn. De ECU en versnellingsbak zijn perfect, en vooral veilig, getuned en dit alles heeft geresulteerd in een totaal andere rijbeleving. En dat mag ook wel. Het resultaat is 290 pk en 440 Nm.

Wil je je tuning door een professional laten doen, dan kan ik je een bezoek aan Carly van Carly Motors van harte aanbevelen.

Top Carly, bedankt !

Ron Steusfij

Van afspraak tot autobahn een topvervaring

Rated 5 out of 5
25 maart 2022

Mocht je Remapping overwegen dan is er maar een plek om naartoe te gaan voor informatie, advies en uitvoering. Carly Motors neemt de tijd om de mogelijkheden te inventariseren en wensen te bespreken. Geweldig veel vakkennis is hier aanwezig voor een veilig en optimaal resultaat waarbij niet alleen het motormanagement wordt aangepast maar in mijn geval aansluitend ook de instellingen van de versnellingsbak voor nog betere prestaties en behoudt van de onderdelen.

Willem

Remapping BMW 120i

Rated 5 out of 5
23 juli 2021

Super geholpen, neemt erg de tijd om dingen uit te leggen en zeker veel verstand in huis daar!! Al met al, top zaak en aanrader voor een ieder die ook wil laten remappen! Je zal er geen spijt van krijgen

Jesse Hoek

BMW Z435i

Rated 5 out of 5
22 juli 2021

Uitstekend.

Ik ben 20 juli 2021 hier geweest om een remapping uit voeren aan mijn BMW Z435i. Wat een expertise heeft deze vrouw in huis! Alles wat je vraagt…echt niets is teveel. Ik heb een mooie dag gehad en toen ik in mijn auto stapte merkte ik een verschil in kracht en souplesse. Ik ben bij meerdere bedrijven geweest maar Carly heeft echt liefde voor het vak! Echt een aanrader!

Paul Trouwen

Remapping BMW 220i coupe

Rated 5 out of 5
1 oktober 2018

Heel erg blij met het resultaat! Carly heeft veel moeite gedaan om mijn auto top te laten rijden. Het is een totaal andere auto geworden. Ze luistert goed naar wat je wilt, is eerlijk en werkt met passie. Als je er over nadenkt om wat aan het vermogen van je auto te laten doen zou ik Carly motors zeker aanbevelen! Bedankt Carly!!

Sabrina

Remapping BMW 650i Cabrio

Rated 5 out of 5
24 juni 2018

Na diverse offertes van (chip)tuning bedrijven zag ik door de bomen het bos niet meer. Na een tip van een BMW monteur heb ik mij verdiept in de REMAPPING aanpak door CarlyMotors. Deze individuele techniek sprak mij zeer aan, de prijs zit ongeveer tussen de duurdere chiptuners en de prijsvechters in, heel redelijk. Tijdens de tuning mocht ik bij het hele proces zijn, geen bekende koffiekamer met een groot scherm, nee met mijn snufferd er boven op met de vriendelijke toelichting op al mijn vragen door Carly zelf. Erg leuk en leerzaam, een heel andere benadering dan ik gewend was bij de mij inmiddels bekende tuners. Op z’n tijd een kopje koffie erbij en zo vloog een gezellige middag om. Het resultaat: fantastisch! De auto reed een stuk soepeler met een uitstekende gecontroleerde reactie bij het vragen om wat meer vermogen via het gaspedaal. Precies zoals ik het voor ogen had… De Twin Turbo V8 versnelde en accelereerde met een enorme souplesse die ik van eerdere tunings nog niet had meegemaakt. De Sportstand was nu ook een echte Sportstand geworden, prachtig!

Ik kan dit bedrijf alleen maar zeer aanraden, een storingsvrije TOP modificatie!! Bedankt Carly, ook voor je innemende persoonlijkheid en geboden gezelligheid! Ik ga extra genieten van de zonnige dagen 😉

Pim van Loenen

BMW 130i Cup remapping

Rated 5 out of 5
7 juni 2018

Carly heeft mijn BMW 130i Cup voorzien van een remapping. Mijn wens was om dezelfde mapping te programmeren zoals destijds door Carly ontwikkelt voor de 130i Cup race klasse. Ik ben meer dan tevreden over het resultaat. Niet alleen vanwege de performance maar ook de technische uitleg en begeleiding is zeer professioneel. Carly Motors in Leiden is dan ook niet voor niets de tuner voor BMW.

Ruud Jansma

remapping BMW 3.5i 2009

Rated 5 out of 5
3 mei 2018

Dank je wel Carly, voor je expertise en vooral ook de uitleg en zeker de nazorg. Mijn auto slaat geen slag mis. Aanvankelijk zijn we in overleg tot de max gegaan. volgens mijn OBD meting ca 460pk / 546 nm. Dit op Aral 102 in de BRD. Na overleg hebben we(zij) dat toch iets terug geschroefd. Volgende week rijd ik de Ramble Rally door Europa. Ca 5.000 km… Mag ik dan daarna die espresso? Chapeau voor de passie in het bedrijf! Als vanouds! Voor de twijfelaars die het goedkoper denken op te lossen… Wat kost een motorschade eigenlijk door onkunde? Geen enkele dame en al zeker heer heeft een dergelijke track record. Zie BMW M contract. Wordt vervolgt!

Johan Langerak

BMW 528i

Rated 5 out of 5
25 april 2018

Ik wist wel dat er veel computergestuurd is in mijn BMW, maar wat een openbaring die uren met Carly achter de computer!

En wat een verschil in prestatie na haar ‘behandeling’ van mijn auto! Werkelijk geweldig! Deed mij denken aan de ervaring van mijn eerste Porsche 911.

Edwin Bosch

Remapping met een visie

Rated 5 out of 5
5 april 2018

Na eerst mijn Porsche 993, BMW 335i en Audi SQ5 ten volle tevredenheid te hebben laten tunen waren nu de Mercedes Viano en Audi RS 6 aan de beurt. Niets anders dan lof valt deze vrouw ten deel welke technische kennis met praktijkervaring combineert, een unieke combinatie in deze branche.

Marc Hessels

Carly is voor een BMW the place to be.....

Rated 5 out of 5
5 april 2018

I Just finished a weekends holiday in Germany. With 1000 km of reviewing the remapping from Carly Motors, I am extremely happy with the results. Together we talked about what type of driver I am. And what I wanted to get from remapping. I have a corporate addition BMW 520D with from the factory only 150 horsepower and 340nm. The car had a terrible long reaction speed wich did not justified this BMW.

After remapping Carly reduced reaction so that my gas is responsing directly with my feet. And now I have 210 horsepower and 440nm.

In Germany I was easily competing with the Germans on the road. With ease I was driving uphill and felt the power from the nm’s constantly.

I am truly greatfull for the feeling and knowledge from Carly.

5 stare rating and I will return in a few years with different cars.

With warm regards from B de Wolff

B de Wolff

Dodge Ram

Rated 5 out of 5
5 april 2018

Thanks a lot for tuning. what a power you take out of this Dodge Ram.

SUPER

Groenen accu

ENGINEERING/REMAPPING RATING OVERVIEW

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 57 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%